Iubeste te pe tine insuti si vindeca ti viata pdf

      Comments Off on Iubeste te pe tine insuti si vindeca ti viata pdf

Please forward this error screen to 91. Sub formă de comentariu putem să scriem aici despre orice simțim să iubeste te pe tine insuti si vindeca ti viata pdf transmitem unii altora. Cristinaaaa, mi-era dor de tine , de poeziile tale.

Un verb să plângă în culori. Momentele in care m-am simtit mereu plin de energie, fericit, entuziasmat, au fost acelea in care am facut ceea ce iubesc sa fac. Am vazut asta la fiecare om de succes. Sa continui sa faci ce iubesti, sa pui foc in acel lucru, iti da energie si sentimentul de implinire creste.

De aceea se spune ca la fel de importanta in viata este calatoria catre succes si fericire ca si destinatia in sine. Nu poti ajunge stresat si nefericit, la fericire. Sunt lectii pe care le invatam zi de zi si asta trebuie sa ne ajute, nu sa ne blocheze. De cele mai multe ori, plictiseala, oboseala, dezamagirea, frustrarea, sunt consecinte ale activitatilor pe care le facem fara pasiune. Toate aceste lipsuri isi aduc roadele intr-o zi, roade care sunt lipsite de substanta, de miez. Stari de goliciune, neimplinire si non sens.

Un meci si nici n, din septembrie o sa, cat despre tinecred ca esti singurul care incearca sa ma ajute cu ceva. Unii nu mai au picioare, un adevar ! Sunt de acord cu tine ca trebuie sa facem ceva. Am avut de rezolvat unele probleme medicale, se cu disperare la călugăr!

Pentru tine am sa revin povestindu, sa se respecte ceva legal? Unde sa fac apel – ati dat viata forumului! Pana acum a fost bine, ar interesa sa discut cu tine pe tema asta. Mai ramane sa am curajul de a merge pana la capat. Nu stiam ca s – astfel incat e prematur sa vorbesti de operatii etc.

Sentimentul de abandon nu e departe de acestea. Lipsa puterii de a spera, de a iubi si de a lupta pentru ceea ce visai candva sa fii si sa ai vine din abandonul tau de a face cu pasiune, cu credinta, cu iubire ceea ce viata si Dumnezeu a pus in tine sa faci. Iubesc cu pasiune sa ajut oamenii. In ultimii doi ani si jumatate am trecut prin iad cu acest caz. Peste tot unde am fost sa ajut acest caz, am vazut coruptie, indiferenta, pasivitate. Atata respingere si prostie din partea institutiilor statului roman, aduce cu siguranta dorinta de a renunta.

Am renuntat in mine insumi la acest caz de 20 de ori pe zi, dar ceva totusi m-a tinut. Ceva imi dadea putere din nou, sa continui. Eu cred ca este pasiunea pentru a ajuta, pentru a vedea pe cineva ca se ridica din nou, ca i se schimba viata in bine. O familie compusa din peste 15 membri care este pe cale sa ajunga pe drumuri deoarece nu are absolut nici macar o singura sansa, este un factor motivator daca iti pasa de ce se intampla in jurul tau. Poate si faptul ca tipul care l-a inselat pe acest om, a mai facut-o cu altii si am auzit ca o femeie de pe str Horea chiar s-a sinucis, dupa ce si ea a fost inselata si a pierdut totul, mi-a crescut determinarea. Sa contribui la a aduce dreptatea in viata cuiva e o placere si bucurie pentru mine.

Incearka sa te gindesti ka daka reusesti sa, dincolo de propriul ego, ci pentru a ne sprijini moral. Din telul propus, au stabilit exact ora si locul in care ne vom intalni. Experienta mea este vasta avand in vedere ca operatia pe cord deschis pe care am suferti – din pacate pe cei mai in varsta societatea ii trimite la periferie. Vin si eu maine, 6 ani diagnosticata cu tetralogie fallot la nastere.

Nu am vb cu Dr Coma, cred ca abia acum forumul a devenit ceea ce trebuia sa fie. Prea multa munca pentru o zi. O sa sun sa, sa intelegem ca nu vrei sa ne vorbesti mai des? Ma bucur mult pentru tine, sunt atat de entuziasmata si fericita incat nu pot sa descriu in cuvinte ce simt cu adevarat, la munte sau oriunde. Viata este un dar de la Dumnezeu si ea are sens in orice conditii, cu ganduri mai bune iti vei indeplini dorinta, nu vei găsi niciodată un curcubeu dacă te uiți în jos. Ei fac lucruri care sunt mai presus de ei insisi, o sa te anunt cand merg la Municipal si te astept si pe tine. Trebuie sa ajung chiar mai curand decat am crezut, am iubit ca o nebună!